Over ons

Hoe zijn we ontstaan

Proima werd opgericht in 2011, door Bart Tytgadt en Stijn Deryckere. Na tien jaar als collega’s samen te werken in de automobiel sector, in combinatie zelfstandige bijberoep, groeide het idee om onze kennis te bundelen en ons commercieel te profileren.
De focus ligt op het leveren van oplossingen voor industriële en niet-industriële omgevingen, waar de "automatisering op aanvraag" gestuurd met solide IT-infrastructuur feilloos samenwerken.
Flexibiliteit en een no-nonsense aanpak is onze filosofie en is een natuurlijke houding binnen de aanpak van onze projecten.

Onze visie is telkens een totaal oplossing aan te bieden, laten we zeggen “van nul af aan” een volledige infrastructuur opbouwen die in staat is uw bedrijf te sturen, te bewaren en te controleren.
 

Stijn Deryckere

Directeur van Proima. Gaat door het leven met een zeer hands-on mentaliteit. Leveren van een dienst aan uw bedrijf betekent tewerk gaan met een holistische aanpak en een lange termijn visie voor uw bedrijf. .
Stijn is een gecertificeerd projectmanager en heeft een brede taalkennis (Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans en Portugees). Dit creëert een flexibel profiel voor uw bedrijf. Een solide technische kennis is cruciaal om belangrijke beslissingen te nemen. Door steeds te handelen als een stabiele en betrouwbare partner staan meerdere internationale implementaties op de portfolio.
 

Bart Tytgadt

Directeur van Proima. Transportbanden, gereedschappen, industriële scherm LED-panelen, veiligheid sensoren, robots, .... Dat is Bart op het lijf geschreven. Tijdens zijn intensieve opleiding in technische service centers heeft Bart een reputatie als een ingenieur opgebouwd als iemand die steeds blijft actief functioneren zelfs als de druk hoog is. Bart's pragmatische en logische aanpak in programmering is het handelsmerk. Het grootste deel van de ervaring is opgedaan binnen JIT / JIS assemblage omgeving.
 

History Projects

  • September 2008 - december 2009 - Tessenderlo Chemie -> Migratie project en infrastructuur optimalisatie
  • Januari 2010 - juli 2010 - SOLYSTIC (industriële scanmachines voor Bpost) -> optimalisatie engineer
  • Augustus 2010 - november 2011 - Delek (= Texaco BeNeLux + BP Frankrijk) -> Overname van BP France IT Infrastructure + Projectmanagement
  • December 2011 - juni 2012 - Volvo Cars Gent -> Tooling
  • December 2011 - februari 2012 - UCB -> System Engineering
  • Februari 2012 - februari 2013 - Cevora - EamonnBates Europa - Def België - Octapharma - Jump -> System Engineering
  • Juli 2012 - Lopende - Volvo Cars Gent -> Plc Engineering, Andon + SF IT
  • Maart 2013 - Lopende - Omega Pharma -> System Engineering